Echipamente Protectie Arges

Echipamente de protectie Pitesti

Domeniul principal de activitate Nesadi Protect este producerea echipamentelor individuale de protectie si lucru cu tesaturi. Inca de la inceputuri ne-am propus sa oferim seriozitate si calitate clientilor nostri, fapt dovedit in cele aproape doua decenii de activitate.

Nesadi Protect produce echipamente de protectie in Mioveni, acestea fiind de o buna calitate, printre care se afla si vestele, mastile, incaltamintea si imbracamintea, preturile acestora fiind extrem de mici. Ne mandrim cu eticheta “FABRICAT IN ROMANIA”.

Suntem prezenti pe piata de peste 20 ani ca producatori echipamente de protectie in Mioveni, utilizate in domeniul sanatatii si securitatii in munca. Nesadi produce echipamente de lucru pentru industria auto (DACIA, RENAULT, NISSAN, IVECO).

Program de lucru:

Luni - Vineri: 8:00 - 16:00

Inca din primii ani de activitate, compania noastra s-a bazat pe calitatea deosebita a produselor si serviciilor, lucru care ne-a facut sa devenim una dintre prestigioasele firme din Judetul Arges. Nesadi Protect ofera un bun raport calitate pret al produselor si serviciilor, satisfactia clientilor reprezentand obiectivul nostru principal.

Serviciile oferite de catre noi sunt adaptate in permanenta cerintelor si nevoilor fiecarui client. Tinand cont de performantele si experenta acumulate de firma in toti acest ani, precum si exigentele clientilor, am reusit sa implementam in Nesadi Protect un sistem de management al calitatii.

Nesadi Protect produce si personalizeaza: huse de protectie, echipamente medicale, imbracaminte pentru manechinele folosite la testele de masini, lenjerii de pat, fete de masa, echipamente pentru industria alimentara.

Varietatea mare de clienti pe care Nesadi o are, arata ca indiferent care sunt cerintele de design, flexibilitatea este maxima.

Ce Produce Nesadi Protect:

 • Costume tip salopeta cu pantalon in talie;
 • Costum tip salopeta cu pantalon pieptar;
 • Combinezoane;
 • Tricouri;
 • Costum de lucru;
 • Echipamente de iarna;
 • Echipamente medicale;
 • Echipamente buctari;
 • Masti de protectie;

 salopete Mioveni

Croitorie

Atelierul de croitorie dispune de o linie noua de masini de cusut marca Brother, masini speciale pentru cusaturi duble, masini de pus capse sau nasturi, prese de calcat si dispozitive de ambalat. Avem o capacitate de productie de aproximativ 10.000 piese/luna. De asemenea, realizam echipamente moderne pentru industria medicala, de constructii, catering, magazine, hoteluri etc.

 

Curatatorie chimica

Curatatoria chimica este dotata cu 2 masini de curatat chimic moderne fabricate in Italia, ambele avand o capacitate de curatare de peste 32 kg. Zilnic putem curata 1500 perechi de manusi si aproximativ 100 de combinizoane si cagule. Prin curatare periodica, echipamentele vor pastra aceeasi culoare si eticheta  impecabila a companiei dumneavoastra.

Galerie Foto
  Nici o galerie foto disponibila.