BauVertical

Echipamente de protectie Bucuresti Sector 6BauVertical ofera echipamente de protectie in Bucuresti Sector 6, de o buna calitate, preturile acestora fiind bune de pe piata. Distribuim echipamante de constructii marca Engelbert-Strauss in Romania, echipamente de protectie a muncii din Germania, calitative si rezistente, ce ofera mai multa siguranta pe santier si la locul de munca.

Compania noastra realizeaza ca alegerea corecta a echipamentelor de protectie nu este intotdeauna un lucru usor si de aceea va sta la dispozitie cu o echipa tanara, plina de profesionalism, fiind dedicata acestui domeniu care va poate oferii in permanenta consultanta in alegerea solutiilor oprime care va vor asigura siguranta si confortul dumneavoastra.

Utilizarea echipamentelor de protectia muncii in desfasurarea activitatii productive, reduce considerabil riscul accidentelor de munca si implicit creste productivitatea muncii. In aceeasi masura, utilizarea necorespunzatoare sau neadecvata a echipamentelor de protectie, poate duce la agravarea riscului de potential accident de munca, o instruire a personalului cu privire la normele specifice de protectie in munca fiind obligatorie. Echipamentele de protectie utilizate in activitatea lucrativa trebuiesc sa indeplineasca normele de securitate prevazute, un control periodic nu poate decat sa asigure utilizatorul de o permanenta siguranta in munca.

In anii de activitate, compania noastra a reusit sa castige un segment important de clienti in acest domeniu, datorita disponibilitatii de a oferii produse si servicii de calitate. Echipa noastra este formata doar din profesionisti, iar acestia va pot pune la dispozitie toate datele necesare pentru a putea alege echipamentul de protectie care va este un potrivit.

Firma noastra se angajeaza sa furnizeze servicii astfel incat, prin calitatea lor, dumneavoastra sa fiti sprijinit corespunzator in toate demersurile pentru a va putea dezvolta si prospera, respectand cerintele legale si de reglementare.

Compania noastra se bazeaza pe cerintele tuturor clientilor, fiind in masura sa ofere solutii complete ce includ consultanta in alegerea corecta a produselor, instalare si testare pentru echipamentele comercializate.

Produsele oferite de catre BauVertical - Echipamente Protectie Bucuresti Sector 6 au toate certificarile si standardele conform normelor europene de securitate si protectie, de aceea oferim si consultanta pentru ca fiecare client sa poata alege echipamentul potrivit.

Pentru a satisface o parte cat mai mare din nevoile clientilor, firma noastra pune la dispozitie un magazin online, pe care il puteti accesa aici: bauvertical.ro

Principalul nostru obiectiv il reprezinta protectia si siguranta tuturor clientilor care ne folosesc produsele, incercand sa ii ferim de riscul producerii unor accidente grave.

Articole BauVertical :

  • Imbracaminte de protectie;
  • Incaltaminte de protectie;
  • Manusi de protectie;
  • Viziere ochelari masti;
  • Antifoane;
  • Articole unica folosinta;
  • Lucru la inaltime;
  • Masti semimasti;
  • Indicatoare securitate;

Echipamente protectie Bucuresti Sector 6

Localizare BauVertical
Galerie Foto