BauVertical

Firma noastra, BauVertical -  Echipamente Protectie Bucuresti Sector 5 va pune la dispozitie un catalog cu o multitudine de produse printre care se afla echipamente de protectie, toate acestea in Bucuresti. Noi ne angajam sa furnizam servicii astfel incat, prin calitatea acestora, toti posibilii clienti sa fie sprijiniti corespunzator in demersurile lor pentru ase putea dezvolta si prospera, sa respecte cerintele legale si de reglementare, precum si orice alte cerinte suplimentare.

Echipa noastra este una tanara, dar cu o experienta vasta in vanzarea echipamentelor de lucru si protectia muncii, acestia fiind dinamici si profesionisti. Membrii echipei nostre va pot pune la dispozitie toate datele necesare pentru a putea alege echipamentul potrivit pentru dumneavoastra.

BauVertical are ca domeniu principal de activitate producerea, importul si distributia echipamentelor pentru protectia muncii, marca Engelbert-Strauss din Germania, calitative si rezistente, ce ofera mai multa siguranta pe santier si la locul de munca.

Utilizarea echipamentelor de protectia muncii in desfasurarea activitatii productive, reduce considerabil riscul accidentelor de munca si implicit creste productivitatea muncii. In aceeasi masura, utilizarea necorespunzatoare sau neadecvata a echipamentelor de protectie, poate duce la agravarea riscului de potential accident de munca, o instruire a personalului cu privire la normele specifice de protectie in munca fiind obligatorie. Echipamentele de protectie utilizate in activitatea lucrativa trebuiesc sa indeplineasca normele de securitate prevazute, un control periodic nu poate decat sa asigure utilizatorul de o permanenta siguranta in munca.

Datorita progamului de digitalizare, intreaga forta de vanzari a companiei noastre poate oferii tuturor clientilor accesul la consultanta personalizata, informatii in timp real legate de stocuri si despre intreaga gama de produse din portofoliul furnizorilor nostrii, poate emite oferte sau prelua comenzi in timp real, de aceea va punem la dispozitie un magazin online, pe care il puteti accesa aici: bauvertical.ro

Produse BauVertical :

  • Imbracaminte de protectie;
  • Incaltaminte de protectie;
  • Manusi de protectie;
  • Protectie sudura;
  • Protectia capului;
  • Masti de protectie;
  • Centruri siguranta;
  • Articole tehnice;
  • Ochelari de protectie;

Localizare BauVertical
Galerie Foto