BauVertical

Firma noastra, BauVertical va ofera bune echipamente de protectie din Bucuresti Sector 4, acestea fiind de calitate, iar preturile extrem de mici. Distribuim echipamante de constructii marca Engelbert-Strauss in Romania, echipamente de protectie a muncii din Germania, calitative si rezistente, ce ofera mai multa siguranta pe santier si la locul de munca.

Echipa noastra este formata doar din profesionisti, iar acestia va pot pune la dispozitie toate datele necesare pentru a putea alege echipamentul de protectie care va este potrivit.

Compania noastra are la baza o echipa dinamica cu o experienta solida in furnizarea echipamentelor de protectie individuala, departamentul de vanzari reprezentand cartea de vizita care ne reprezinta in relatiile cu posibilii clienti.

Compania noastra realizeaza ca alegerea corecta a echipamentelor de protectie nu este intotdeauna un lucru usor si de aceea va sta la dispozitie cu o echipa tanara, plina de profesionalism, fiind dedicata acestui domeniu care va poate oferii in permanenta consultanta in alegerea unor bune solutii care va vor asigura siguranta si confortul dumneavoastra.

Noi avem ca principala misiune satisfacerea si multumirea tuturor clientilor. De aceea, pe langa promotii si preturi foarte mici, acestia pot beneficia si de reduceri speciale.

Utilizarea echipamentelor de protectia muncii in desfasurarea activitatii productive, reduce considerabil riscul accidentelor de munca si implicit creste productivitatea muncii. In aceeasi masura, utilizarea necorespunzatoare sau neadecvata a echipamentelor de protectie, poate duce la agravarea riscului de potential accident de munca, o instruire a personalului cu privire la normele specifice de protectie in munca fiind obligatorie. Echipamentele de protectie utilizate in activitatea lucrativa trebuiesc sa indeplineasca normele de securitate prevazute, un control periodic nu poate decat sa asigure utilizatorul de o permanenta siguranta in munca.

Produsele oferite de catre BauVertical - Echipamente Protectie Bucuresti Sector 4 au toate certificarile si standardele conform normelor europene de securitate si protectie, de aceea oferim si consultanta pentru ca fiecare client sa poata alege echipamentul potrivit.

Pentru a satisface o parte cat mai mare din nevoile clientilor, firma noastra pune la dispozitie un magazin online, pe care il puteti accesa aici: bauvertical.ro

Principalul nostru obiectiv il reprezinta protectia si siguranta tuturor clientilor care ne folosesc produsele, incercand sa ii ferim de riscul producerii unor accidente grave.

Categorii de echipamente Sector 4:

  • Casti;
  • Imbracaminte;
  • Incaltaminte;
  • Lucru la inaltime;
  • Manusi de protectie;
  • Masti;
  • Unica folosinta;
  • Viziere;
  • Ochelari;
  • Diverse;

Localizare BauVertical
Galerie Foto