BauVertical

Compania noastra, BauVertical distribuie echipamente de protectie in Bucuresti Sector 3, acestea fiind personalizate prin diferite metode precum serigrafie, broderie sau transfer termic. Echipamentele sunt marca Engelbert-Strauss distribuite din Germania.

Profesionalismul si promptitudinea de care da dovada membrii nostrii este nemarginita, acestia facand relatii stranse cu fiecare client in parte.

In multii ani de activitate, compania noastra a reusit sa castige un segment important de clienti in acest domeniu, datorita disponibilitatii de a oferii produse si servicii de calitate.

Produsele oferite de catre  BauVertical - Echipamente Protectie Bucuresti Sector 3 au toate certificarile si standardele conform normelor europene de securitate si protectie, de aceea oferim si consultanta pentru ca fiecare client sa poata alege echipamentul potrivit.

Principalul nostru obiectiv il reprezinta protectia si siguranta tuturor clientilor care ne folosesc produsele, incercand sa ii ferim de riscul producerii unor accidente grave.

Utilizarea echipamentelor de protectia muncii in desfasurarea activitatii productive, reduce considerabil riscul accidentelor de munca si implicit creste productivitatea muncii. In aceeasi masura, utilizarea necorespunzatoare sau neadecvata a echipamentelor de protectie, poate duce la agravarea riscului de potential accident de munca, o instruire a personalului cu privire la normele specifice de protectie in munca fiind obligatorie. Echipamentele de protectie utilizate in activitatea lucrativa trebuiesc sa indeplineasca normele de securitate prevazute, un control periodic nu poate decat sa asigure utilizatorul de o permanenta siguranta in munca.

Pentru a satisface o parte cat mai mare din nevoile clientilor, firma noastra pune la dispozitie un magazin online, pe care il puteti accesa aici: bauvertical.ro

Produse BauVertical:

  • Imbracaminte paza;
  • Imbracaminte iarna;
  • Imbracaminte impermeabila;
  • Incaltaminte protectie;
  • Manusi protectie;
  • Protectia capului;
  • Lucru la inaltime;
  • Tricouri si veste;

Localizare BauVertical
Galerie Foto