BauVertical

Echipamente de protectie Bucuresti Sector 2Distribuim echipamante de constructii marca Engelbert-Strauss in Romania, echipamente de protectie a muncii din Germania, calitative si rezistente, ce ofera mai multa siguranta pe santier si la locul de munca.

Agentia noastra, BauVertical va ofera o gama larga de echipamente de protectie in Bucuresti Sector 2, acestea fiind de calitate, deoarece sunt realizate de catre o echipa competenta si profesionista.

Compania noastra se bazeaza pe cerintele tuturor clientilor, fiind in masura sa ofere solutii complete ce includ consultanta in alegerea corecta a produselor, instalare si testare pentru echipamentele comercializate.

Serviciile oferite de catre noi sunt adaptate in permanenta cerintelor si nevoilor fiecarui client. Tinand cont de performantele si experenta acumulate de firma in toti acest ani, precum si exigentele clientilor, am reusit sa implementam in compania noastra un sistem de management al calitatii.

Utilizarea echipamentelor de protectia muncii in desfasurarea activitatii productive, reduce considerabil riscul accidentelor de munca si implicit creste productivitatea muncii. In aceeasi masura, utilizarea necorespunzatoare sau neadecvata a echipamentelor de protectie, poate duce la agravarea riscului de potential accident de munca, o instruire a personalului cu privire la normele specifice de protectie in munca fiind obligatorie. Echipamentele de protectie utilizate in activitatea lucrativa trebuiesc sa indeplineasca normele de securitate prevazute, un control periodic nu poate decat sa asigure utilizatorul de o permanenta siguranta in munca.

Datorita experientei vaste in acest domeniu, compania noastra reprezinta un jucator influent in acest sector al securitatii in munca. Noi oferim companiilor partenere si utilizatorilor finali setul complet de solutii, produse si servicii adecvate pentru a putea proteja viata de lucru in medii de risc sporit sau in activitatile domestice.

Produsele oferite de catre BauVertical - Echipamente Protectie Bucuresti Sector 2 au toate certificarile si standardele conform normelor europene de securitate si protectie, de aceea oferim si consultanta pentru ca fiecare client sa poata alege echipamentul potrivit.

Pentru a satisface o parte cat mai mare din nevoile clientilor, firma noastra pune la dispozitie un magazin online, pe care il puteti accesa aici: bauvertical.ro

Produse oferite BauVertical Sector 2:

  • Ochelari de protectie;
  • Articole de prim ajutor;
  • Protectia capului;
  • Protectie auditiva;
  • Protectie respiratorie;
  • Protectia mainilor;
  • Protectie sudura;

Localizare BauVertical
Galerie Foto