BauVertical

Echipamente de protectie Bucuresti Sector 1BauVertical va ofera bune echipamente de protectie din Bucuresti Sector 1, calitatea acestora fiind ireprosabila, acestea fiind personalizate pentru fiecare persoana in parte. Distribuim echipamante de constructii marca Engelbert-Strauss in Romania, echipamente de protectie a muncii din Germania, calitative si rezistente, ce ofera mai multa siguranta pe santier si la locul de munca.

Compania noastra se angajeaza sa furnizeze servicii de calitate astfel incat, clientii sa fie sprijiniti corespunzator in demersurile lor pentru a se dezvolta si prospera. Noi detinem doar produse noi, de la articole de imbracaminte si incaltaminte pana la toate gamele de uniforme, acestea fiind controlate cu mare atentie respectand normele in vigoare. 

Utilizarea echipamentelor de protectia muncii in desfasurarea activitatii productive, reduce considerabil riscul accidentelor de munca si implicit creste productivitatea muncii. In aceeasi masura, utilizarea necorespunzatoare sau neadecvata a echipamentelor de protectie, poate duce la agravarea riscului de potential accident de munca, o instruire a personalului cu privire la normele specifice de protectie in munca fiind obligatorie. Echipamentele de protectie utilizate in activitatea lucrativa trebuiesc sa indeplineasca normele de securitate prevazute, un control periodic nu poate decat sa asigure utilizatorul de o permanenta siguranta in munca.

Datorita multilor ani de activitate, am reusit sa acumulam o experienta mare in cmercializarea echipamentelor de lucru si protectie, reusind sa oferim servicii de calitate, preturile acestora fiind personalizare pentru fiecare client in parte.

De-a lungul anilor, am reusit sa intelegem ca, pentru a putea fi competitivi, este necesar sa avem o dezvoltare continua. De aceea, putem face fata si celor mai complexe cerinte ale clientilor nostrii si putem furniza solutii in diferite domenii.

In prezent, societatea dispune de spatii noi pentru birouri si depozitare, care permit alinierea acesteia in randul principalilor furnizori in domeniu.

Produsele oferite de catre BauVertical - Echipamente Protectie Bucuresti Sector 1 au toate certificarile si standardele conform normelor europene de securitate si protectie, de aceea oferim si consultanta pentru ca fiecare client sa poata alege echipamentul potrivit.

Pentru a satisface o parte cat mai mare din nevoile clientilor, firma noastra pune la dispozitie un magazin online, pe care il puteti accesa aici: bauvertical.ro

Principalul nostru obiectiv il reprezinta protectia si siguranta tuturor clientilor care ne folosesc produsele, incercand sa ii ferim de riscul producerii unor accidente grave.

Categorii de produse :

  • Casti;
  • Imbracaminte;
  • Incaltaminte;
  • Lucru la inaltime;
  • Manusi de protectie;
  • Masti;
  • Unica folosinta;
  • Viziere;
  • Ochelari;
  • Diverse;

Localizare BauVertical
Galerie Foto