S.C. GODMAN S.R.L.

echipamente protectie Beius

SC Godman SRL are ca obiect de activitate distributia de echipamente pentru protectia muncii si lavete industriale, precum si produse pentru igiena muncii in judetul Bihor.

Gama diversificata de produse se adreseaza nevoilor unice ale clientilor, cuprinzand: imbracaminte de protective si lucru, incaltaminte de protectie, manusi protectie, antifoane si echipamente pentru lucru la inaltime. De asemenea, serviciul de personalizare prin design si imprimerie a echipamentelor de protective ofera flexibilitate companiei in a adapta produsele la cerintele specific fiecarui client.

Produsele sunt confectionate din tesaturi si materiale de o buna calitate, oferind clientilor un raport avantajos calitate – pret.

Ne mandrim cu o echipa bine pregatita de profesionisti care poate onora comenzi oricat de mari in un scurt timp si la un standard ridicat de calitate.

Managementul societatii este foarte tanar, insa acest lucru va garanteaza o abordare extrem de serioasa a cerintelor dumneavoastra, dar mai ales certitudinea ca veti beneficia de ultimele inovatii in materie de protectia muncii - noutati care sunt implementate in timp real in fluxul de productie al companiei.

salopete Beius

 

Toate produsele satisfac prevederile HG nr. 115 / 2004 si sunt conforme cu standardele de referinta corespunzatoare.

S.C. GODMAN S.R.L. a implementat si mentine un sistem de management al calitatii conform cerintelor in vigoare.

Oferim servicii de calitate, consultant si siguranta in alegerea produselor.   

 

imbracaminte protectie Beius

Va oferim toata gama de echipamente pentru protectia muncii, la un bun raport calitate-pret:

  • echipamente de protectie pentru lucrul la inaltime (incaltaminte, centuri de siguranta, ochelari de protectie vizuala)
  • casti pentru protectia capului (constructii, sudura, strungarie, antifon)
  • incaltaminte de protectie (cizme de cauciuc, incaltaminte medicala, bocanci constructii, bocanci si ghete escalada, cizme calarie)
  • manusi pentru protectia mainilor din piele naturala si artificiala, bumbac, cauciuc, polietilena (manusi chirurgicale si de unica folosinta, electroizolante, termoizolante, antichimice, antitermice, pamare antitermice, manusi sudura, manusi cu zale)
  • ochelari pentru protectie vizuala
  • salopete termoizolante si de lucru, combinezoane de protectie, haine de lucru reflectorizante
  •  protectie respiratorie (masti de unica folosinta, masti si echipament acvatic si chimic)
  • casti protectie audio
  • indicatoare de semnalizare
  • articole de prim ajutor

 

 

 

Localizare S.C. GODMAN S.R.L.
Galerie Foto